Vrei un job part time? Ce poti face ca sa-ti rotunjesti veniturile!

Postat la 16 februarie 2011 46 afişări

Daca ai deja un job, dar nu-ti ajung banii si vrei sa castigi ceva in plus, sau daca esti somer si nu ti-ai gasit inca o slujba la care sa te duci opt ore pe zi, iti poti cauta unul sau mai multe locuri de munca part time.

In unele cazuri, ai putea castiga, pe luna, mai mult decat la un job full time. Tinerii sunt, de obicei, cei mai dispusi sa-si caute un job part time, fie pentru ca nu au mai mult timp din cauza cursurilor de la facultate, fie pentru ca vor sa castige bani in plus pe langa jobul principal. Exista, insa, si oferte pentru persoanele care au iesit la pensie si care vor sa fie active in continuare, cum ar fi cele de bona, femeie pentru curatenie sau sofer.

Cititi mai multe pe www.incont.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
job,
venituri,
part time
/actualitate/vrei-un-job-part-time-ce-poti-face-ca-sa-ti-rotunjesti-veniturile-7988919
7988919
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.