Vrea să cucerească vestul României. Moldovan Carmangerie, companie de familie ce face produse din carne, deschide primul magazin propriu în Oradea, după ce a ajuns la aproape 40 în judeţele Cluj şi Bistriţa-Năsăud

Autor: Florentina Niţu Postat la 08 aprilie 2024 35 afişări

Compania Moldovan Carmangerie, producător de carne şi produse din carne, înfiinţat de familia Moldovan din judeţul Cluj, deschide primul magazin propriu în Oradea în incinta galeriilor retailerului Kaufland, după o investiţie de 100.000 de euro. Această mişcare face parte din planul de expansiune pe termen mediu al companiei, având deja o prezenţă solidă cu aproape 40 de magazine în judeţele Cluj şi Bistriţa-Năsăud, şi acum în Bihor.

Vrea să cucerească vestul României. Moldovan Carmangerie, companie de familie ce face produse din carne, deschide primul magazin propriu în Oradea, după ce a ajuns la aproape 40 în judeţele Cluj şi Bistriţa-Năsăud

Compania Moldovan Carmangerie, producător de carne şi produse din carne, înfiinţat de familia Moldovan din judeţul Cluj, deschide primul magazin propriu în Oradea în incinta galeriilor retailerului Kaufland, după o investiţie de 100.000 de euro. Această mişcare face parte din planul de expansiune pe termen mediu al companiei, având deja o prezenţă solidă cu aproape 40 de magazine în judeţele Cluj şi Bistriţa-Năsăud, şi acum în Bihor.

„Chiar dacă anul acesta este unul de consolidare a afacerii noastre în vederea relansării expansiunii în 2025, am finalizat investiţia de la Oradea pe care am avut-o în plan la sfârşitul anului trecut. Mă bucur că am reuşit să aducem povestea Moldovan în acest oraş“, a spus Cosmin Moldovan, fondator şi director general al Moldovan Carmangerie. Compania a avut în 2023 o cifră de afaceri de 107 milioane de lei (peste 20 mil. euro) în 2023.

În magazinul din Oradea, compania va vinde produse semipreparate (marinate, burgeri, mici), mezeluri, produse de gastronomie de tip ready to eat (Mintenaşuri), mâncăruri gătite în bucătăria Moldovan (ciorbe, garnituri, salate), lactate şi brânzeturi produse în ferma Moldovan de la Mociu sub brandul Lăptăria M şi produse conexe de brutărie, patiserie şi cofetărie ale unor producători locali.

Moldovan Carmangerie este o afacere de familie înfiinţată în 1994, în Sânnicoară (judeţul Cluj), din pasiunea pentru măcelărie a lui Ştefan şi Cosmin Moldovan, tată şi fiu. În timp, a ajuns una dintre cele mai importante companii de pe piaţa cărnii şi preparatelor de carne din judeţul de origine. În 2014, a adus pe piaţa locală conceptul de magazin-bistro, gândit astfel încât să ofere posibilitatea clienţilor nu doar de a ne cumpăra produsele, ci şi de a consuma preparate calde pregătite pe loc. În prezent, Moldovan Carmangerie are 400 de angajaţi, o reţea de 37 de magazine în judeţele Cluj, Bistriţa-Năsăud şi Bihor, un magazin online, un restaurant, două fabrici, o secţie de gastronomie, un depozit logistic şi o fermă de vaci la Mociu, cu linie de procesare şi ambalare a laptelui.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Moldovan Carmangerie,
oradea,
carne,
cluj,
companie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.