Vouchere de 300 de lei GRATUIT în martie. Despre ce anume este vorba

Postat la 01 martie 2023 588 afişări

Vouchere de 300 de lei GRATUIT în martie. Despre ce anume este vorba

În România se dau vouchere de 300 de lei GRATUIT în luna martie. Doamnele sunt cele vizate, iar acestea ar putea fi cadouri pe care domniile lor să le primească de la angajatori de zile speciale, cum este 8 martie, de exemplu.

La finalul lunii decembrie 2021, a fost majorat plafonul de la 150 la 300 de lei, prin OUG, pentru ca tichetele cadou oferite pentru ocaziile speciale să fie considerate netaxabile.

Conform unor reglementări ale Codului Fiscal, implementate în urmă cu 2 ani, aceste vouchere pentru femei care pot fi în valoare maximă de 300 de lei nu sunt supuse impozitului pe venit şi contribuţiilor sociale obligatorii. Aşadar, toate femeile care lucrează pot primi de 8 martie vouchere cadou care să fie netaxabile.

Cititi mai multe pe www.mediaflux.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
gratuit,
8 martie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.