Vosganian: Salariile angajaţilor Ministerului Economiei sunt "inacceptabil" de mici

Postat la 28 ianuarie 2013 17 afişări

Ministrul Economiei, Varujan Vosganian, a declarat luni că situaţia personalului instituţiei este "dramatică", salariile sunt "inacceptabil" de mici, iar tinerii nu au posibilitatea să se angajeze în minister, astfel că este necesară deblocarea funcţiilor.

"După patru ani am găsit o situaţie dramatică în privinţa personalului ministerului. Salariul mediu net este de 1.600 lei, este inacceptabil. Tinerii nu au acces la posturi, trebuie o formulă în privinţa blocării posturilor, tinerii trebuie să aibă posibilitatea să acceadă în funcţii", a afirmat Vosganian, prezent la audierile comisiilor parlamentare reunite pentru aprobarea bugetelor ministerelor pentru 2013.

La audieri au venit Vosganian şi ministrul delegat pentru IMM-uri, Maria Grapini. Ministrul delegat pentru Energie, Constantin Niţă, nu este prezen

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/vosganian-salariile-angajatilor-ministerului-economiei-sunt-inacceptabil-de-mici-10526620
10526620
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.