Vosganian: Dacă parlamentarii tineri se contaminează de la năravurile noastre, nu ajungem nicăieri

Postat la 13 decembrie 2017 63 afişări

USR a propus, miercuri, ca Academia Oamenilor de Ştiinţă să nu mai fie finanţată de la bugetul de stat, deputatul Claudiu Năsui numind instituţia „o sinecură”, deputatul ALDE Varujan Vosganian replicându-i că dacă tinerii „se contaminează” de la năravurile celor cu experienţă, nu se ajunge nicăieri.

Vosganian: Dacă parlamentarii tineri se contaminează de la năravurile noastre, nu ajungem nicăieri

Uniunea a propus respingerea articolulului din Legea bugetului de stat pentru 2018 care prevede ca Academia Oamenilor de Ştiinţă să fie finanţată de la bugetul de stat.

„Este o derogare prin care se înfiinţează o altă academie infamă, o sinecură ordinară, numită Academia Oamenilor de Ştiinţă şi propunem eliminarea finanţării sale de la bugetul de stat”, a motivat propunerea deputatul USR, Claudiu Năsui, în şedinţa comună a Comisiilor de buget din Parlament.

Deputatul PSD, Marius Budăi, i-a cerut lui Năsui să nu mai utilizeze un astfel de limbaj. Deputatul USR i-a răspuns: „E o sinecură”, Budăi replicându-i că: „hai să nu mai folosim un limbaj din ăsta care ne descalifică, ordinar, neordinar”.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.