Vosganian: Bugetul pentru 2012 este unul ofensator pentru Moldova

Postat la 19 decembrie 2011 7 afişări

Vicepreşedintele PNL Varujan Vosganian susţine că bugetul pentru 2012 este unul "ofensator" pentru Iaşi şi pentru Moldova, întrucât proiectele importante ale regiunii, precum autostrada care leagă estul de vestul ţării sau aeroportul din Iaşi, nu au fost prinse spre finanţare

Varujan Vosganian a spus, duminică, într-o conferinţă de presă susţinută la Iaşi, că bugetul pe 2012 este unul ofensator atât pentru Iaşi, cât şi pentru Moldova, în condiţiile în care niciunul dintre proiectele importante ale regiunii nu au fost incluse pe lista finanţărilor pentru anul viitor. "Actuala guvernare nu şi-a asumat niciunul din marile proiecte pentru Iaşi şi pentru Moldova. Bilanţul acestor patru ani este dezamăgitor, aici mă refer la aeroportul din Iaşi şi şoseaua care leagă Moldova de Ardeal", a spus Vosganian.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
buget,
vosganian,
ofensa,
moldova
/actualitate/vosganian-bugetul-pentru-2012-este-unul-ofensator-pentru-moldova-9072782
9072782
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.