Volvo deschide un nou showroom în Constanţa

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 07 noiembrie 2014 76 afişări

Un nou showroom Volvo s-a deschis pe 5 noiembrie în Constanţa.

Volvo deschide un nou showroom în Constanţa

Noul centru de vânzări Volvo este situat în strada Mircea cel Bătrân, nr. 118 A. Locaţia se întinde pe o suprafaţă de 185 mp, este dotată cu cinci locuri de parcare, cu zonă de recepţie clienţi şi este realizată conform standardelor cerute de producătorul suedez.

La evenimentul oficial de deschidere au fost prezenţi clienţi ai mărcii, autorităţi locale, importanţi oameni de afaceri, parteneri şi colaboratori, precum şi reprezentanţi ai presei locale, conform unui comunicat Exclusiv Auto.

“Suntem într-o continuă extindere şi dezvoltare, iar pentru anul 2015 ne propunem lansarea unui alt proiect tot în industria auto.” a declarat Andreea Bulgăr, director de vânzări Volvo din cadrul grupului Exclusiv Auto.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/volvo-deschide-un-nou-showroom-in-constanta-13508693
13508693
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.