Volumul vânzărilor de ciment ale Lafarge în România a crescut cu 37,4% în primul trimestru

Postat la 06 mai 2014 34 afişări

Grupul francez Lafarge a înregistrat în primul trimestru o creştere de 37,4% a vânzărilor de ciment în România, în principal datorită condiţiilor meteo favorabile, care au facilitat începerea mai devreme a lucrărilor de construcţii la mai multe proiecte.

Volumul vânzărilor de ciment ale Lafarge în România a crescut cu 37,4% în primul trimestru

 "În România, volumul vânzărilor de ciment a crescut puternic, sprijinit de mai multe proiecte care au început mai devreme datorită vremii favorabile", se arată într-un raport publicat marţi de Lafarge.

Lafarge este prezent în România pe segmentul cimentului, cu ponderea cea mai mare în vânzări, precum şi pe segmentul betoanelor şi agregatelor. Pe piaţa locală principalii concurenţi ai Lafarge sunt HeidelbergCement (Germania) şi Holcim (Elveţia).

Lafarge şi Holcim, cei mai mari producători de ciment la nivel mondial, au anunţat recent planuri de fuziune, tranzacţie evaluată la 40 miliarde de dolari. Pentru a obţine avizul autorităţilor pentru concurenţă, cele două companii vor trebui să vândă mai multe active, inclusiv din România.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/volumul-vanzarilor-de-ciment-ale-lafarge-in-romania-a-crescut-cu-37-4-in-primul-trimestru-12593075
12593075
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.