Volintiru, de la restructurări de companii private la preşedinte al AVAS

Postat la 19 noiembrie 2012 87 afişări

Adrian Volintiru, un expert în domeniul restructurărilor care a ocupat poziţii de top în mai multe companii private de pe plan local, a fost numit de premierul Victor Ponta în fruntea Autorităţii pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS).

Volintiru a preluat funcţia de preşedinte la una dintre cele mai importante instituţii ale statului după ce anterior a restructurat din poziţia de director general producătorul de generatoare de aburi Vulcan Bucureşti (simbol bursier VULC), controlată de Ovidiu Tender. El l-a înlocuit pe Marius Lucian Obreja, fostul preşedinte al AVAS. Volintiru declara într-unul dintre interviurile acordate ZF că nu-i place să stea prea mult într-un singur loc şi va pleca după ce va pune pe pi­cioare compania lui Ovi­diu Tender. El nu a putut fi contactat ieri pen­tru a comenta pe marginea numirii sale. Adrian Volintiru a fost de-a lungul timpului direc­tor financiar la compania de salubrizare REBU şi mai multe companii din grupul Rompetrol, respec­tiv Rompetrol Vega, Rompetrol Downstream, Rompetrol SA, Marexim şi Rompetrol Rafinare, la aceasta din urmă pe­trecând cel mai mult timp, din 2000 până în 2006.

Mai multe pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
industrie,
vulcan,
profit,
afaceri,
volintiru,
avas
/actualitate/volintiru-de-la-restructurari-de-companii-private-la-presedinte-al-avas-10336408
10336408
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.