Voinescu: Dacă PDL exclude vreun semnatar al moţiunii "Reformiştii", demisionăm în bloc

Postat la 03 iunie 2013 31 afişări

Fostul vicepreşedinte PDL Sever Voinescu a declarat, luni, că, dacă vreunul dintre semnatarii moţiunii "Reformiştii" este exclus astăzi din partid, atunci vor demisiona toţi cei care au semnat această moţiune.

Voinescu: Dacă PDL exclude vreun semnatar al moţiunii "Reformiştii", demisionăm în bloc

 "Dacă astăzi se ia decizia excluderii vreunuia dintre cei care au semnat moţiunea «Reformiştii», nu vă ascund că decizia noastră unanimă este să demisionăm toţi! Dar eu nu cred că se va ajunge aici. Nu cred că astăzi se vor lua decizii de excludere şi cred că presiunea din interiorul partidului pe care o punem pe conducere să facă opoziţie cu adevărat este benefică şi pare a da rezultate",  a declarat Voinescu la RFI.

El apreciază, totodată, că demisia lui Teodor Baconshi din PDL este o pierdere.

"Teodor Baconschi s-a simţit pe bună dreptate vexat, rănit de anumite atitudini ale conducerii partidului în raport cu domnia sa şi în raport cu noi ca grup (...). Din punctul de vedere al partidului, e o pierdere, nu trebuia să se ajungă aici. Cred că vina principală pentru această pierdere o are conducerea PDL, care pur şi simplu nu ştie să gestioneze relaţia cu persoane poate mai sofisticate şi mai altfel, să zic, decât activul obişnuit de partid", comentează Sever Voinescu.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/voinescu-daca-pdl-exclude-vreun-semnatar-al-motiunii-reformistii-demisionam-in-bloc-10920020
10920020
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.