Vodafone va suplimenta cu 45 mil. lire sterline investiţiile în România pentru perioada 2014-2016

Autor: Adrian Dumitrache Postat la 03 decembrie 2013 128 afişări

Vodafone România va suplimenta investiţiile programate pentru perioada 2014-2016 cu 45 milioane de lire sterline, bani care vor avea ca destinaţie accelerarea dezvolării reţelei 4G, a declarat marţi, într-o conferinţă, directorul general al operatorului de telefonie mobilă, Inaki Berroeta.

Fondurile vor proveni din vânzarea participaţiei grupului britanic Vodafone la operatorul american Verizon.

"Vom investi mai mult decât în mod obişnuit în ultimii ani. Vom majora investiţiile în reţeaua de magazine şi vom accelera dezvoltarea reţelei 4G. De asemenea, vom continua investiţiile în reţelele de fibră optică", a afirmat Berroeta.

În ultimii ani, grupul britanic Vodafone a investit anual aproximativ 100 milioane de euro în operatorul din România. Compania este al doilea operator local de telefonie mobilă după cifra de afaceri şi numărul de clienţi.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
VODAFONE,
INVESTIŢII,
/actualitate/vodafone-va-suplimenta-cu-45-mil-lire-sterline-investitiile-in-romania-pentru-perioada-2014-2016-11738391
11738391
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.