Vodafone România lansează Vodafone Smart V8, un nou dispozitiv marcă proprie

Autor: Georgiana Călin Postat la 25 iulie 2017 356 afişări

Vodafone România introduce pe piaţă Vodafone Smart V8, un nou dispozitiv marcă proprie, ce atinge viteze de până la 300 Mbps în Supernet™ 4G+ de la Vodafone.

Vodafone România lansează Vodafone Smart V8, un nou dispozitiv marcă proprie

Vodafone Smart V8 are sistem de operare Android Nougat şi oferă utilizatorului un spaţiu de stocare generos de 32 GB, care poate fi extins cu ajutorul unui card de memorie microSD de până la 128 GB. Totodată, noul smartphone încorporează elemente tehnologice performante, precum display-ul de 5,5”, memorie RAM de 3 GB, procesor octa-core Snapdragon şi o cameră video principală de 16 MP. Vodafone Smart V8 este un smartphone cu design premium, premiat în 2017 la iF Design Award, una dintre cele mai celebre şi prestigioase competiţii de profil.

În cei 11 ani de la lansarea dispozitivelor Vodafone, au fost vândute peste 100 de milioane de unităţi la nivel global. În medie, în anul fiscal 2016/2017, un dispozitiv Vodafone a fost vândut la fiecare trei secunde.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
vodafone,
dispozitiv,
marca,
romania,
lansare,
introducere,
piata,
4g

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.