Vodafone lansează pachete speciale pentru antreprenori

Autor: Cristina Bellu Postat la 05 martie 2020 62 afişări

Vodafone, al doilea operator de telefonie mobilă de pe piaţa locală, anunţă lansarea unor pachete speciale dedicate antreprenorilor şi micilor întreprinzători, cu servicii fixe şi mobile, dezvoltate pe baza cerinţelor exprimate de aceştia şi adaptate nevoilor lor de business.

Vodafone lansează pachete speciale pentru antreprenori

Vodafone, al doilea operator de telefonie mobilă de pe piaţa locală, anunţă lansarea unor pachete speciale dedicate antreprenorilor şi micilor întreprinzători, cu servicii fixe şi mobile, dezvoltate pe baza cerinţelor exprimate de aceştia şi adaptate nevoilor lor de business.

Pachetele se adresează atât clienţilor noi, cât şi antreprenorilor clienţi existenţi ai Vodafone România şi UPC România care doresc să achiziţioneze şi servicii fixe, respectiv servicii de comunicaţii mobile.

“În peste 40% dintre micile businessuri din România antreprenorul este cel care gestionează singur întreaga afacere. Ofertele noastre au fost gândite pentru a acoperi cele mai diverse cerinţe şi provocări în gestionarea afacerii, având în vedere varietatea tipului de activităţi pe care le întâlnim în rândul micilor businessuri antreprenoriale – de la comerţ, industrie, HoReCa, sănătate, IT&C sau cabinete individuale în diverse domenii”, explică Mihnea Rădulescu, Director Enterprise Business Unit, Vodafone şi UPC România.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.