Vodafone incheie un parteneriat cu RBS Romania pentru plata facturii

Autor: Anca Arsene-Barbulescu Postat la 14 februarie 2011 14 afişări

Operatorul telecom Vodafone Romania a incheiat un parteneriat cu RBS Romania pentru serviciile de debit direct inter-bancar destinate platii facurilor de telecomunicatii. Clientii cu conturi deschise la Millennium Bank isi pot achita astfel factura de telefonie mobila prin direct debit.

Ca urmare a acestui parteneriat, RBS Romania va intermedia comunicarea cu bancile cu care Vodafone nu are acorduri bilaterale, in scopul de a facilita tranzactiile de debitare directa pentru plata facturii Vodafone. |n prima faza, serviciul este oferit clientilor Vodafone cu cont curent deschis la Millennium Bank, care isi vor putea achita factura si prin direct debit.

Clientii Vodafone pot activa serviciul prin semnarea unui mandat prin care autorizează Millennium Bank sa transfere contravaloarea facturii lunare din contul lor deschis la Millennium Bank in contul Vodafone deschis la RBS România. "Direct debitul este una din modalitatile de plata a facturii cu o popularitate din ce in ce mai mare in randul clientilor", a spus Karsten Wildberger, directorul comercial a Vodafone Romania. Debitul direct este o modalitate eficienta si practica de plata, prin care consumatorii nu mai trebuie sa se mai deplaseze la banca sau la casierie.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
telecom,
vodafone,
RBS Romania,
plata,
factura
/actualitate/vodafone-incheie-un-parteneriat-cu-rbs-romania-pentru-plata-facturii-7983143
7983143
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.