Vladescu este ingrijorat ca peste trei luni, sase luni sau un an ar putea fi mai rau decat acum

Postat la 27 mai 2010 8 afişări

Ministrul Finantelor, Sebastian Vladescu, a declarat joi ca nu exista in acest moment semne ca peste trei luni, sase luni sau un an ar putea sa fie mai bine din punct de vedere economic si este ingrijorat ca situatia s-ar putea inrautati in aceasta perioada.

"In ceea ce priveste contextul macroeconomic, il tot descriem. Este mult mai dificil decat ne inchipuiam acum un an, acum sase luni sau acum trei luni. Si ceea ce ma ingrijoreaya cel mai tare este ca nu exista in acest moment semne ca peste trei luni, sase luni sau un an ar putea fi mai bine. Ar putea fi mai rau, iar aceasta evidenta a evolutiilor la nivel global face parte din ratiunile pentru care am luat decizii extrem de delicate, extrem de dificile si costisitoare din punct de vedere uman si politic", a spus Vladescu.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
economie,
Vladescu,
semne,
redresare,
ingrijorare
/actualitate/vladescu-este-ingrijorat-ca-peste-trei-luni-sase-luni-sau-un-an-ar-putea-fi-mai-rau-decat-acum-6185231
6185231
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.