Vladescu: Board-ul FMI va discuta vineri revizuirea acordului cu Romania

Postat la 29 iunie 2010 7 afişări

Consiliul Executiv al Fondului Monetar International (FMI) va discuta vineri revizuirea acordului cu Romania, pentru a vira cea de-a cincea transa din imprumut, in valoare de circa 850 milioane de euro, a declarat marti ministrul Finantelor, Sebastian Vladescu.

"Board-ul FMI se va intalni pe 2 iulie, strict din motive tehnice, care tin de domniilor lor", a spus Vladescu intr-o conferinta de presa. Fondul a amanat reuniunea board-ului institutiei in care va fi analizat acordul stand-by cu Romania, programata initial pentru luni, dupa ce Curtea Constitutionala a declarat neconstitutionale unele dintre masurile de austeritate propuse de Guvern.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
economie,
Vladescu,
FMI,
board,
revizuire,
acord
/actualitate/vladescu-board-ul-fmi-va-discuta-vineri-revizuirea-acordului-cu-romania-6460056
6460056
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.