VIOLENŢE la aeroportul din Atena: Cinci răniţi în altercaţiile dintre suporterii echipelor Dinamo Zagreb şi Steaua Roşie Belgrad - FOTO

Autor: Leila Bolat Postat la 05 noiembrie 2015 66 afişări

Cinci persoane au fost rănite în violenţele ce au avut loc, joi, la aeroportul din Atena, între suporterii echipelor Dinamo Zagreb şi Steaua Roşie Belgrad, informează L'Equipe.

Fanii croaţi se pregăteau să plece la Zagreb, în momentul în care le-au ieşit în care aproximativ 60 de suporteri ai echipei Steaua Roşie Belgrad, despre care se ştie că sunt apropiaţi ai susţinătorilor formaţiei Olympiakos.

În violenţe au fost rănite cinci persoane. Cel puţin 20 de fani au fost arestaţi.

Miercuri seară, Olympiakos Pireu a învins, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, echipa Dinamo Zagreb, în grupa F a Ligii Europa.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
FOTBAL,
ATENA,
INCIDENTE
/actualitate/violente-la-aeroportul-din-atena-cinci-raniti-in-altercatiile-dintre-suporterii-echipelor-dinamo-zagreb-si-steaua-rosie-belgrad-foto-14875873
14875873
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.