VIDEO. Ramzan Kadîrov ameninţă Polonia: „Vă atacăm în 6 secunde, dacă primim ordin”

Postat la 28 mai 2022 297 afişări

Liderul cecen Ramzan Kadîrov este supărat pe polonezi pentru ajutorul acordat Ucrainei şi îi ameninţă cu invazia în „6 secunde”.

VIDEO. Ramzan Kadîrov ameninţă Polonia: „Vă atacăm în 6 secunde, dacă primim ordin”

Kadîrov le-a cerut polonezilor, printr-un mesaj video postat pe Twitter, să implore iertare Rusiei şi să-şi retragă armele şi mercenarii din Ucraina.

Kadîrov consideră că în Ucraina „chestiunea a fost încheiată”, aşadar Rusia e victorioasă şi se poate concentra acum, dacă vrea, pe invadarea Poloniei.

Liderul cecen Ramzan Kadîrov este supărat pe polonezi pentru ajutorul acordat Ucrainei şi îi ameninţă cu invazia în „6 secunde”. Kadîrov consideră războiul din Ucraina câştigat, astfel că armata Rusiei se poate concentra pe atacarea Poloniei.

„Chestiunea Ucrainei este încheiată. Sunt interesat de Polonia. Ce încearcă să obţină Polonia? După Ucraina, dacă primim ordin, în 6 secunde vă arătăm de ce suntem în stare. Mai bine vă retrageţi armele şi mercenarii. Apoi, imploraţi iertare pentru tot. Nu vom uita ce aţi făcut cu ambasadorul nostru”, a transmis Ramzan Kadîrov într-un mesaj video postat pe Twitter de un jurnalist BBC, conform Nexta TV.

Cititi mai multe pe www.alephnews.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
polonia,
amenintare,
ordin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.