VIDEO INCREDIBIL! Mircea Badea s-a batut IAR cu motociclistul Tedi!!! SOMN TOTAL: A fost facut KO in 5 secunde. Prima sa reactie: "Asta nu e motociclist"

Postat la 02 februarie 2019 1694 afişări

Prezentatorul postului Antena 3, Mircea Badea, a fost făcut KO într-un meci demonstrativ de kick-boxing, după cinci secunde. Celebrul motocilist Teodor "Tedi" Emi a fost cel care l-a pus la podea pe Mircea Badea.

VIDEO INCREDIBIL! Mircea Badea s-a batut IAR cu motociclistul Tedi!!! SOMN TOTAL: A fost facut KO in 5 secunde. Prima sa reactie: "Asta nu e motociclist"

Mircea Badea şi "Tedi" s-au mai înfrunat şi în 2014, când tot motociclistul a ieşit învingător. Conflictul dintre cei doi a pornit în 2014, când Mircea Badea l-a jignit pe "Tedi". Motociclistul, care e şi campion naţional de Muay Thai, l-a provocat pe Mircea Badea la un meci în ring. De fiecare dată, Mircea Badea a fost pus la pământ de "Tedi", care a doua oară a părut dezamăgit că totul s-a sfârşit după doar cinci secunde.

Reacţia lui Mircea Badea, pe facebook: "Să spui despre ăsta ca e "motociclist", când vezi cu ce se ocupă şi ce carte de vizita are, e ca şi cum ai spune că un fotbalist la Steaua este autombilist pentru că şofează un BMW. Un lucru e sigur: nu sunt fricos. N-am fost şi nu voi fi niciodată. Atfel, totul ok. Ne vedem mâine la emisiune de la 21.00 la 24.00. P.S. Să spui cum "am fost leşinat minute bune" este fake news: nu te lasă doctorul să te ridici până nu-ţi face teste."

 

Cititi mai multe pe www.prosport.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
motociclist,
mircea badea,
ko,
refuz

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.