VIDEO. Ce nu s-a văzut la TV în timpul bătăii din studioul B1. „Nu credeam că o pot trăi aşa ceva într-un platou de televiziune”

Postat la 15 septembrie 2017 2067 afişări

VIDEO. Ce nu s-a văzut la TV în timpul bătăii din studioul B1. „Nu credeam că o pot trăi aşa ceva într-un platou de televiziune”

Momentul în care a izbucnit conflictul între cei doi invitaţi, în timpul pauzei publicitare a fost surprins de camerele video instalate în platoul B1 doar pe ambianţă. 

Senatorul USR Mihai Goţiu a declarat că Mirel Palada nu l-a sunat să îşi ceară scuze după incidentul de miercuri seară, subliniind că acesta a muncit pe bani publici cât a fost purtător de cuvânt al Guvernului şi că ar trebui să se scuze în faţa românilor. 

Vezi aici VIDEO. Ce nu s-a văzut la TV în timpul bătăii din studioul B1. „Nu credeam că o pot trăi aşa ceva într-un platou de televiziune”

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
conflict,
video

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.