Videanu ia de la companii zece milioane de euro pentru sinistrati

Postat la 06 iulie 2010 11 afişări

Firme din subordinea Ministerelor Economiei si a Transporturilor, primaria Bucuresti, primariile de sector si alte primarii din tara, dar si foarte multi oameni au donat sau se pregatesc sa doneze bani si produse de stricta necesitate pentru cei care au ramas fara case in urma indunatiilor din ultimele zile.

Ministrul Economiei, Adriean Videanu, a declarat ca 18 firme din subordinea Ministerului Economiei vor sprijini sinistratii din zonele inundate cu pana la zece milioane de euro. "Optsprezece firme au decis, in urma unor discutii si cu sindicatele, sa se implice financiar in refacerea caselor, gospodariilor celor afectati de acest dezastru care sunt inundatiile, atat din contributiile salariatilor, cat si a resurselor proprii ale acestor companii. Nivelul acestor contributii este de 7-8-10 milioane euro. Multumesc pe aceasta cale sindicatelor pentru solidaritatrea de care au dat dovada", a afirmat el.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

/actualitate/videanu-ia-de-la-companii-zece-milioane-de-euro-pentru-sinistrati-6500900
6500900
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.