Victor Rebengiuc şi Tim Robbins au primit stele pe Aleea Celebrităţilor din Sibiu

Postat la 19 iunie 2016 150 afişări

Actorii Victor Rebengiuc şi Tim Robbins, dar şi alte personalităţi ale lumii artistice mondiale au primit, sâmbătă, câte o stea pe Aleea Celebrităţilor, din Parcul Cetăţii, din Sibiu, în cadrul Festivalului Internaţional de Teatru, fiindu-le răsplătită în acest fel întreaga carieră.

Luk Perceval, Christoph Marthaler, Thomas Ostermeier, Yevgeny Mironov, Alvis Hermanis, Victor Rebengiuc şi Tim Robbins au fost cele şapte personalităţi care au primit stele pe Aleea Celebrităţilor, fiind-le recunoscută, astfel, întreaga cartieră în cadrul celui mai mare festival de artele spectacolului din Europa, Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu.

„Mă simt onorat să fiu asociat cu acest festival. Am auzi de departe despre acest festival şi este o onoare pentru mine să fiu aici. Este un teatru de înaltă calitate din ce am văzut eu până acum. Am experimentat aici sprijinul pe care îl oferă artiştii, publicul, comunitatea din Sibiu. Este, într-adevăr, un lucru extraordinar ce întâmplă aici, la Sibiu, cu acest festival. Sunt foarte fericit să fiu aici şi abia aştept să mă întorc cu o nouă producţie”, a declarat Tim Robbins, după ce a primit steaua care îi poartă numele pe Aleea Celebrităţilor din Sibiu.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/victor-rebengiuc-si-tim-robbins-au-primit-stele-pe-aleea-celebritatilor-din-sibiu-15500333
15500333
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.