Victor Ponta, urmărit penal într-un nou dosar, a fost pus sub control judiciar pentru 60 de zile

Postat la 06 septembrie 2016 333 afişări

Fostul premier Victor Ponta a fost pus sub control judiciar de procurorii DNA, în dosarul în care este cercetat pentru folosirea influenţei în scopul obţinerii pentru sine ori pentru altul de bani sau alte foloase necuvenite şi complicitate la infracţiunea de spălare de bani.

Victor Ponta, urmărit penal într-un nou dosar, a fost pus sub control judiciar pentru 60 de zile

ŞTIRE 11.09 Fostul preşedinte al PSD Victor Ponta a fost audiat, marţi, la DNA Ploieşti, în calitate de suspect, el fiind acuzat că ar fi primit bani pentru a pune o anumită persoană pe listele parlamentare la alegerile din 2012, potrivit unor surse judiciare citate de corespondentul MEDIAFAX. 

Potrivit unor surse judiciare, Victor Ponta are calitatea de suspect şi este acuzat de folosirea autorităţii şi influenţei pentru obţinerea de foloase necuvenite.

Sursele citate au declarat că Victor Ponta nu ar fi luat banii de la politicianul respectiv în mod direct, ci printr-un intermediar.

Întrebat, la intrarea în DNA Ploieşti, ce va face acolo, Ponta a răspuns "semnez condica", fără să precizeze în ce calitate se află la DNA sau dacă este vorba despre un dosar nou.

Totodată, deputatul Sebastian Ghiţă a anunţat, la sediul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, că va merge şi el la audieri la DNA Ploieşti.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
victor ponta,
dosar,
controlul,
urmarire,
bani,
dna,
calitate

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.