Victor Ponta, pe o listă realizată de CNN cu politicieni acuzaţi de plagiat

Postat la 20 iulie 2016 165 afişări

Postul CNN a realizat, în contextul scandalului generat de criticile aduse soţiei lui Donald Trump că ar fi palgiat discursul lui Michelle Obama, o listă cu personalităţi politice din întreaga lume acuzate de plagiat în discursuri sau lucrări, iar printre ele figurează şi numele lui Victor Ponta.

Victor Ponta, pe o listă realizată de CNN cu politicieni acuzaţi de plagiat

 In articol intitulat "De la discursuri la teze de doctorat: Politicieni acuzaţi că au copiat", CNN comentează că "politicienii vorbesc mult şi scriu mult", adresând retoric întrebarea: "Dar ce se întâmplă atunci când cuvintele pe care le rostesc şi pe care le scriu nu sunt ale lor?"

Numele fostului premier Victor Ponta ocupă poziţia a şasea în lista realizată de CNN cu personalităţi politice acuzate de plagiat.

"Premierul român Victor Ponta, 2012: Guvernul României a devenit obiectul criticilor internaţionale după ce Ponta a fost acuzat că şi-a plagiat teza de doctorat. Ponta a respins acuzaţia care i s-a adus, catalogând-o drept un atac politic din partea preşedintelui Traian Băsescu (...)", subliniază CNN.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/victor-ponta-pe-o-lista-realizata-de-cnn-cu-politicieni-acuzati-de-plagiat-15533998
15533998
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.