Victor Ciorbea vizează o funcţie în Consiliul ASF, audierile în Senat, luni

Postat la 26 martie 2014 35 afişări

Senatorul PNL Victor Ciorbea şi fostul membru în CA al Omniasig Adina Edelmaier şi-au depus candidaturile pentru un post în Consiliul ASF, audierile pentru acest post neexecutiv şi pentru şefia instituţiei urmând a avea loc luni, în Comisia de buget-finanţe din Senat.

Victor Ciorbea vizează o funcţie în Consiliul ASF, audierile în Senat, luni

 La şefia ASF a fost propus fostul director general al ING Bank România Mişu Negriţoiu.

Potrivit unor surse parlamentare, şase CV-uri au fost înregistrate, până miercuri, la Comisia de buget-finanţe din Senat, pentru o funcţie neexecutivă în cadrul acestei instituţii financiare.

Printre candidaţi se află senatorul PNL Victor Ciorbea şi un fost membru în Consiliul de Administraţie al Omniasig, Adina Edelmaier.

Comisia de buget-finanţe urmează să audieze, luni, atât candidaţii pentru acest post din cadrul ASF, precum şi pe Mişu Negriţoiu, propunerea pentru şefia Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF).

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/victor-ciorbea-vizeaza-o-functie-in-consiliul-asf-audierile-in-senat-luni-12337943
12337943
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.