Viceprimarul Capitalei A ÎNJURAT o consilieră din USR. Bădulescu şi-a RECUNOSCUT gestul: AŞA AM FĂCUT

Postat la 13 decembrie 2018 84 afişări

Viceprimarul Aurelian Bădulescu este acuzat de către consilierul USR Ana Ciceală că a înjurat-o, marţi, în cadrul Comisiei de sănătate de la Primăria Capitalei. Bădulescu a recunsocut că a înjurat-o atât verbal, cât şi în scris, pe procesul verbal de participare la Comisie.

Viceprimarul Capitalei A ÎNJURAT o consilieră din USR. Bădulescu şi-a RECUNOSCUT gestul: AŞA AM FĂCUT

„Doamna Firea a preferat să-l trimită pe domnul Bădulescu în şedinţa Comisiei şi să nu-şi asume responsabilitatea pentru situaţia de la Maternitatea Giuleşti, care mi se pare foarte gravă şi despre care întreb de două săptămâni. 

 

Domnul Bădulescu a preferat să nu-mi răspundă la întrebări, ocolind răspunsul timp de o oră aproape, în fel şi chip. Iar la sfârşitul şedinţei s-a enervat şi a reacţionat după cum s-a văzut în procesul verbal. Scrisul a fost metoda elegantă de la sfârşitul injuriilor prin care şi-a exprimat acelaşi punct de vedere. Nu mă intimidează astfel de injurii din partea domnului Bădulescu, nici pe subiectul Maternităţii Giuleşti, nici pe subiectul companiilor municipale”, a declarat, miercuri, Ana Maria Ciceală.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
injura,
capitala,
usr,
viceprimar,
recunoastere

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.