Vicepremierul britanic Nick Clegg a refuzat să dezvăluie estimări oficiale ale numărului de imigranţi români şi bulgari

Postat la 20 februarie 2013 46 afişări

Vicepremierul britanic Nick Clegg a refuzat să dezvăluie estimări oficiale ale numărului de bulgari şi români care ar putea veni în Marea Britanie după anularea restricţiilor impuse celor două ţări UE pe piaţa europeană a muncii.

Vicepremierul a declarat că asemenea date nu sunt "precise", apreciind că este vorba mai degrabă despre nişte speculaţii. Prezentarea lor nu ajută "încrederea publică în sistemul de migrare", a declarat el pentru postul LBC Radio.

Clegg a refuzat să spună dacă, potrivit estimărilor oficiale, este vorba despre sub 13.000 de imigranţi sau peste această cifră, relatează BBC News Online. Acesta a fost numărul de imigranţi polonezi prezentat de către Guvernul laburist la aderarea Poloniei la Uniunea Europeană, în 2014, un număr depăşit cu mult.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Vicepremier,
britanic,
Nick Clegg
/actualitate/vicepremierul-britanic-nick-clegg-a-refuzat-sa-dezvaluie-estimari-oficiale-ale-numarului-de-imigranti-romani-si-bulgari-10578064
10578064
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.