Vezi ce locuri de munca iti aduc 100 de dolari pe ora (GALERIE FOTO)

Autor: Ana Raduta Postat la 25 decembrie 2010 88 afişări

Oricine isi doreste sa fie cat mai bine platit, insa in ultimii doi ani, angajati din toata lumea au fost nevoiti sa se obisnuiasca si cu salarii mai mici. Sunt insa si norocosi, care castiga intr-o ora cat altii intr-o saptamana.

Sunt doua categorii de angajati care se pot lauda ca sunt bine platiti - managerii, ale caror salarii anuale ajung la cateva sute de mii de euro sau dolari si cei care lucreaza pentru proiecte punctuale sau misiuni extrem de riscante si meticuloase, dar pentru care sunt foarte bine platiti.

Nu oricine se poate incadra usor intr-una dintre cele doua categorii, insa cei care reusesc, se pot lauda ca au trecut prin criza fara probleme majore.

SURSA: www.cnbc.com

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
locuri de munca,
bani
/actualitate/vezi-ce-locuri-de-munca-iti-aduc-100-de-dolari-pe-ora-galerie-foto-7840140
7840140
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.