Vezi aici unde se vor deschide în septembrie alte două magazine H&M şi ce cadouri primesc primii cumpărători

Postat la 29 august 2011 47 afişări

Retailerul suedez H&M, care a intrat pe piaţa locală la finalul lunii martie, va deschide pe 15 septembrie magazinele din centrele comerciale Iulius Mall din Cluj şi Timişoara, urmând a ajunge astfel la opt unităţi în România.

Ambele magazine se vor deschide joi, 15 septembrie, la ora 11:00. În ziua deschiderii, primii 100 de clienţi vor primi un card în valoare de 80 de lei, care va putea fi folosit în orice magazin H&M din România.

Preţurile produselor din cea mai recentă colecţie a H&M variază între 39,90 de lei pentru puloverele pentru femei şi 89,90 de lei pentru rochiile tricotate, sau 39,90 de lei pentru cămăşile bărbăteşti şi 159 de lei pentru jachete.

Magazinelor din Cluj şi Timişoara le vor urma în noiembrie unităţile din Bucureşti, din Sun Plaza Shopping Center, şi Constanţa, din centrul comercial Maritimo Shopping Center.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
H&M,
cumpărători,
magazine
/actualitate/vezi-aici-unde-se-vor-deschide-in-septembrie-alte-doua-magazine-h-m-si-ce-cadouri-primesc-primii-cumparatori-8668899
8668899
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.