Veste tristă pentru fanii Seinfeld. A murit unul dintre cei mai iubiţi actori din serial

Postat la 11 mai 2020 215 afişări

Veste tristă pentru fanii Seinfeld. A murit unul dintre cei mai iubiţi actori din serial

Veste tristă primită de fanii serialului de comedie Seinfeld. Acotorul legendar Jerry Stiller, tatăl lui George Costanzas din Seinfeld, a murit.

„Sunt trist să vă anunţ că tatăl meu, Jerry Stiller, s-a stins din viaţă, din cauze naturale. A fost un tată şi un bunic extraordinar şi un soţ dedicat pentru Anne timp de 62 de ani. Ne vei lipsi. Te iubesc, tată,” a scris Ben Stiller pe Twitter.

Jerry Stiller a jucat în „Seinfeld", interpretându-l pe tatăl lui George Costanzas, Frank, precum şi pe Arthur Spooner în serialul de comedie „The King Of Queens".

A jucat, de asemenea, alături de fiul său, Ben, în „Zoolander" şi „Zoolander 2", precum şi în „Heavyweights", „Hot Pursuit" şi „The Heartbreak Kid". La începutul carierei sale, Jerry a jucat alături de soţia sa Anne Meara, mama lui Ben, şi au creat duo-ul de comedie Stiller And Meara. Aceasta a murit în anul 2015.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
deces,
serial,
actori

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.