BCR a primit 31.900 de cereri de amânare a ratelor la credite, din care 80% sunt deja implementate

Autor: Claudia Medrega Postat la 10 mai 2020 176 afişări

BCR, a doua cea mai mare bancă de pe piaţa locală, a primit până în prezent 31.900 de cereri de amânare la plată a ratei la credit, din care aproape 80% sunt deja im­ple­mentate, potrivit in­for­maţiilor transmise de bancă.

BCR a primit 31.900 de cereri de amânare a ratelor la credite, din care 80% sunt deja implementate

„Am activat amânarea ratei la credit şi prin George (Mobile&Internet Banking), prin intermediul unui meniu special dezvoltat.“

BCR, a doua cea mai mare bancă de pe piaţa locală, a primit până în prezent 31.900 de cereri de amânare la plată a ratei la credit, din care aproape 80% sunt deja im­ple­mentate, potrivit in­for­maţiilor transmise de bancă.

„Am activat amâ­narea ratei la cre­dit şi prin George (Mobile & Internet Banking), prin intermediul unui meniu special dezvoltat.“

BCR susţine că a amânat şi plata pri­melor de asi­gu­rare, urmând ca sume­le afe­ren­te aces­tora să fie înca­sa­te în prima lună după expirarea amâ­nării. „În toată această pe­rioadă, clienţii rămân asiguraţi, astfel încât, în cazul producerii unui eveniment, aceştia beneficiază de asigurare.“

În ceea ce priveşte posibilitatea primirii pensiei pe card, BCR a transmis că a finalizat şi lansat un flux special pentru ca orice client să poată cere telefonic, la centrul de contact al băncii, activarea încasării pensiei pe card, precum şi livrarea cardului acasă. Fluxul include şi preluarea solicitării către Casa de Pensii şi e valabil inclusiv pentru cei care nu sunt clienţi BCR.

Până acum 85.000 de carduri au fost livrate gratuit, începând cu 15 martie şi a fost prelungită cu încă 2 luni perioada până la care BCR va trimite gratuit cardurile reînnoite la domiciliul clienţilor, respectiv în mai şi iunie, a transmis banca.

Totodată, BCR sus­ţi­ne că a im­ple­men­tat, „în premieră pentru o bancă“, ser­viciul de teleworking la ni­vel de Contact Cen­ter.

Astfel, 43 de agenţi au în­ce­put să preia, în re­gim de test, apelurile telefo­nice de acasă.

Un număr de peste 316.000 de apeluri au fost înregistrate la finele lunii aprilie în Contact Center-ul BCR, cu aproximativ 90% mai mult decât media lunară din 2019. BCR a finalizat pre­gătirea oamenilor din reţea pentru 3 noi centre regionale de Contact Center, în Iaşi, Timişoara şi Cluj.

„S-a produs cea de-a patra rotaţie a co­le­gilor din front-office. 50% dintre ei lucrează în condiţii de teleworking, în două echipe, iar 50% în front-office în sucursale, pentru a fi asi­gurate echipe de rezervă în caz de apariţie a unei situaţii de contaminare cu COVID19.“

Toate sucursalele BCR sunt complet func­ţionale, excepţie făcând unităţile banca­re care îşi desfăşoară activitatea în mall-uri şi în anumite clădiri de birouri.

BCR a lansat o nouă aplicaţie e-Token pen­tru autentificarea în George care simpli­fică întregul flux de înrolare şi autentificare.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bcr,
amanare,
cereri,
credite
Cum a ajuns o companie din Bistriţa să valoreze 70 de milioane de euro şi să atragă atenţia unor companii gigant precum Tesla şi Volkswagen Cum a ajuns o companie din Bistriţa să valoreze 70 de milioane de euro şi  să atragă atenţia unor companii gigant precum Tesla şi Volkswagen

Chiar dacă investiţiile noi în producţie au devenit un soi de rara avis a industriei locale, schimbările din domeniu nu înseamnă doar închideri de fabrici, ci şi intrarea pe cele mai noi nişe ale industriei globale.

vezi continuarea
ZF.ro
Cum arată imprimanta viitorului Cum arată imprimanta viitorului
Mediafax
Donald Trump susţine că 99% din cazurile de coronavirus sunt „total inofensive” Donald Trump susţine că 99% din cazurile de coronavirus sunt „total inofensive”
Minunea japoneză. Cum a reuşit Japonia să aibă un număr redus de cazuri şi decese cauzate de coronavirus fără să impună RESTRICŢII
MonitorulApararii
Fostul premier social-democrat Zoran Milanović revine la conducerea Croaţiei. Ca preşedinte Fostul premier social-democrat Zoran Milanović revine la conducerea Croaţiei. Ca preşedinte
Ce se întâmplă la Moscova este de bine deopotrivă pentru Rusia şi Putin(?)
MonitorulPartidelor
Teodorovici suspectează înţelegeri ascunse cu PNL pentru organizarea online a Congresului PSD Teodorovici suspectează înţelegeri ascunse cu PNL pentru organizarea online a Congresului PSD
Veste bună pentru românii care vor să se întoarcă în ţară: Nu mai au obligativitatea de a se mai izola
MonitorulSiguranteiCetateanului
Povestile lui Valeriu Suhan La plesneala cu un springar (parte a II-a) Povestile lui Valeriu Suhan La plesneala cu un springar (parte a II-a)
COMENTARIU Marius Oprea: România, o ţară săracă? Fraierii sînt săraci. Şmecherii prosperă

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.