Verdict final ICCJ: Dan Voiculescu a colaborat cu Securitatea

Postat la 10 martie 2011 18 afişări

Judecatorii Inaltei Curti de Casatie si Justitie (ICCJ) au decis irevocabil, joi, ca liderul conservatorilor Dan Voiculescu este colaborator al fostei Securitati, cu numele conspirativ "Felix". Astfel, ICCJ confirma decizia Curtii de Apel Bucuresti. Intr-o postare pe blogul sau din 1 martie, Voiculescu scria ca in cei cinci ani de proces, puterea politica i-a fost permanent ostila, dar ca a reusit sa demonteze toate acuzatiile formulate impotriva sa.

"Faptul ca surse arondate puterii cunosteau de luni, 28 februarie, verdictul pe care instanta ar trebui sa il pronunte joi, 3 martie, ar trebui sa ma ingrijoreze. Ar fi un indiciu ca decizia a fost luata la alt nivel. Si, totusi, nu ma ingrijoreaza", scrie Voiculescu care adauga ca stie ca "se fac presiuni uriase".

Voiculescu spunea ca daca Inalta Curte de Casatie si Justitie va rezista presiunilor, va da un verdict corect.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ICCJ,
Dan Voiculescu,
securitate,
Felix,
securist,
turnator,
/actualitate/verdict-final-iccj-dan-voiculescu-a-colaborat-cu-securitatea-8050704
8050704
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.