Veniturile Orange România au crescut cu 3,4% în al treilea trimestru

Autor: Luiza Chiroiu Postat la 26 octombrie 2014 46 afişări

Orange România a înregistrat în trimestrul al treilea venituri de 227,4 milioane euro, în urcare cu 3,4% faţă de nivelul din perioada corespunzătoare a lui 2013, excluzând impactul reducerii tarifelor de interconectare, pe fondul creşterii numărului de clienţi.

Veniturile Orange România au crescut cu 3,4% în al treilea trimestru

Veniturile companiei s-au ridicat la 675,7 milioane de euro în primele nouă luni ale acestui an, se arată într-un comunicat transmis de Orange România. Numărul clienţilor a urcat în acest an cu aproximativ 131.000, la 10,514 milioane, faţă de anul trecut.

Vânzările de tablete 3G şi 4G ale companiei s-au triplat în al treilea trimestru faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut. Traficul de internet mobil în reţeaua Orange a crescut cu peste 70% în cel de-al treilea trimestru, comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut, iar traficul realizat pe smartphone-uri s-a dublat, în principal datorită creşterii traficului din reţeaua 4G.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/veniturile-orange-romania-au-crescut-cu-3-4-in-al-treilea-trimestru-13466506
13466506
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.