Starea vremii şi a traficului în ţară la această oră

Postat la 26 octombrie 2014 111 afişări

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră nu sunt semnalate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia întreruptă din cauza vremii sau a unor evenimente rutiere, nici probleme semnificative privind fluenţa traficului pe principalele artere.

Starea vremii şi a traficului în ţară la această oră

În judeţul Constanţa, din cauza vântului puternic, rămân în continuare închise toate porturile.

Administraţia Naţională de Meteorologie menţine atenţionarea cu codul galben până luni, 27 octombrie ora 2, local în Dobrogea, în special în zona costieră si Delta Dunării, zonă unde se vor semnala intensificări ale vântului ce vor atinge şi depăşi la rafală 55 - 65 km/h.

Pentru a evita situaţiile nedorite, Poliţia sfătuieşte conducătorii auto ca, înainte de a pleca la drum, să se intereseze cu privire la starea vremii şi a traseului pe care urmează să se deplaseze, să adopte o manieră prudentă la volan, să circule cu o viteză adaptată în permanenţă la condiţiile de drum şi să mărească distanţa de siguranţă faţă de vehiculele dinainte.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/starea-vremii-si-a-traficului-in-tara-la-aceasta-ora-13465902
13465902
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.