Ce poate face o idee ingenioasă pentru un hobby rafinat

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 26 octombrie 2014 170 afişări

Unii îşi transformă casa în spaţiu de expoziţie pentru a-şi suplimenta veniturile şi pentru a-i ajuta pe artiştii care ajung cu greu la galeriile tradiţionale, alţii îşi fac casa expoziţie pentru a se bucura o perioadă de operele de artă cumpărate împreună cu prietenii.

Ce poate face o idee ingenioasă pentru un hobby rafinat

Tendinţa, pornită de şapte familii obişnuite de la Londra, care au întemeiat ceea ce se numeşte The Collective, câştigă teren în Marea Britanie, scrie The Guardian.

Ea presupune asocierea unui grup de iubitori de artă care contribuie cu o sumă de bani pentru achiziţionarea de lucrări de artă contemporană care apoi sunt expuse o perioadă de timp în casa fiecărui membru al "colectivei". Lucrările nu pot fi achiziţionate în scopul obţinerii de profit şi nici nu pot fi vândute fără acordul tuturor celor care s-au asociat la cumpărarea lor.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/lifestyle/ce-poate-face-o-idee-ingenioasa-pentru-un-hobby-rafinat-13466102
13466102
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.