Vasile Cepoi: Am fost chemat pentru funcţia de secretar de stat în Ministerul Sănătăţii

Postat la 11 ianuarie 2012 18 afişări

Şeful Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Iaşi, Vasile Cepoi, a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX că a fost chemat în Capitală pentru a i se propune funcţia de secretar de stat în Ministerul Sănătăţii.

Vasile Cepoi a confirmat că a avut o întâlnire la Cotroceni, în care i s-a propus funcţia de secretar de stat în Ministerul Sănătăţii.El a precizat că nu a luat încă o decizie dacă acceptă funcţia de secretar de stat.

"Nu am luat încă o decizie, mai sunt unele aspecte de discutat", a spus Vasile Cepoi.În prezent, ambele posturi de secretar de stat la Ministerul Sănătăţii sunt ocupate, de către profesorul Adrian Streinu-Cercel şi Cristian Irimie.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/vasile-cepoi-am-fost-chemat-pentru-functia-de-secretar-de-stat-in-ministerul-sanatatii-9141109
9141109
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.