Vasile Cepoi a demisionat din funcţia de ministru al Sănătăţii. Raed Arafat a preluat prerogativele ministeriale

Postat la 01 octombrie 2012 9 afişări

Vasile Cepoi a demisionat din funcţia de ministru al Sănătăţii, Raed Arafat preluând prerogativele ministeriale. Cepoi a cerut premierului să fie eliberat din funcţie.

Săptămâna trecută, ministrul Sănătăţii, Vasile Cepoi, a fost acuzat de Agenţia Naţională de Integritate de conflict de interese, infracţiuni împotriva intereselor financiare ale Comunităţii Europene, precum şi infracţiuni asimilate celor de corupţie, în calitate de fost director al Direcţiei de Sănătate Publică Iaşi. Agenţia Naţională de Integritate a constatat existenţa indiciilor referitoare la posibila săvârşire a infracţiunii de conflict de interese, a infracţiunilor împotriva intereselor financiare ale Comunităţii Europene, precum şi a celor asimilate infracţiunilor de corupţie de către Vasile Cepoi, în perioada în care a fost director al Direcţiei de Sănătate Publică Iaşi.

Mai multe pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
cepoi,
demisie,
minister,
sanatate
/actualitate/vasile-cepoi-a-demisionat-din-functia-de-ministru-al-sanatatii-raed-arafat-a-preluat-prerogativele-ministeriale-10145605
10145605
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.