Vasile Blaga a fost revocat. Crin Antonescu a fost ales preşedinte al Senatului şi a ajuns numărul doi în stat

Postat la 04 iulie 2012 11 afişări

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a fost ales, marţi, în funcţia de preşedinte al Senatului. Antonescu a fost ales cu 73 de voturi "pentru", iar un vot a fost anulat. Votul a fost secret, pe buletine.

Crin Antonescu a fost singura propunere formulată în plen, din partea grupurilor USL, celelalte grupuri nefăcâmd propuneri. Votul a fost cu buletine de vot. PDL nu a participat la şedinţă. Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat că şedinţa reunită a Camerelor legislative va fi reluată, dar că el nu va conduce această şedinţă, chiar dacă a fost ales preşedinte al Senatului, pentru că decizia nu a apărut în Monitorul Oficial.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
blaga,
anastase,
revocare,
usl
/actualitate/vasile-blaga-a-fost-revocat-crin-antonescu-a-fost-ales-presedinte-al-senatului-si-a-ajuns-numarul-doi-in-stat-9810770
9810770
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.