Vânătorul de comori: Un antreprenor descoperă case vechi din zona Transilvaniei, le recondiţionează şi le transformă în pensiuni. Cum arată cele mai frumoase proiecte? Galerie FOTO

Postat la 15 decembrie 2018 131 afişări

Din 2008, Călin Noru Stamatoiu descoperă case din zona Transilvaniei, le recondiţionează şi, partea cea mai bună, le deschide pentru călătorii interesaţi de evadări. Proiectul său Dominic Boutique include acum proprietăţi refăcute din Sighişoara, dar şi din Cloaşterf, un sat de lângă comuna Saschiz, Mureş, iar vânătoarea de „comori“ continuă, spre bucuria noastră, a tuturor.

Vânătorul de comori: Un antreprenor descoperă case vechi din zona Transilvaniei, le recondiţionează şi le transformă în pensiuni. Cum arată cele mai frumoase proiecte? Galerie FOTO

„Urmare a unor perioade petrecute în străinătate şi cochetând de mai multă vreme cu antichităţile, decora­ţiu­nile şi grădinăritul, am ajuns la concluzia că petrecerea unui timp, chiar şi limitat, în mijlocul unui ambient în care vechiul se îmbină armonios cu noul poate face diferenţa într-un peisaj turistic care se vrea cât mai atrăgător“, spune Călin Noru Stamatoiu.

Astfel, proiectul Dominic Boutique a început cu achiziţia primei proprietăţi în Sighişoara, pe Strada Tâmplarilor, în anul 2008. Achiziţia a fost un fel de evadare din Bucureşti şi a fost mânată şi de o pasiune mai veche legată de salvarea arhitecturală.

 

„Nu în ultimul rând, eram în căutarea culorilor şi a energiilor pozitive la care Transilvania excelează.“

 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.