Valoarea contractelor avute de spitalele din Bucureşti, de stat şi private, cu Casa de Asigurări de Sănătate

Autor: Ioana David Postat la 14 ianuarie 2013 52 afişări

67 de spitale din Bucureşti au avut contracte cu Casa de Asigurări de Sănătate a Municipiului Bucureşti (CASMB), din care aproximativ 20 sunt private. MedLife, Sanador şi Regina Maria se numără printre operatorii privaţi care au contracte de milioane de lei cu CASMB, arată o analiză ZF pe baza datelor existente pe site-ul instituţiei.

Valoarea contractelor avute de spitalele din Bucureşti, de stat şi private, cu Casa de Asigurări de Sănătate

67 de spitale din Bucureşti au avut  contracte cu Casa de Asigurări de Sănătate a Municipiului Bucureşti (CASMB), din care aproximativ 20 sunt private. MedLife, Sanador şi Regina Maria se numără printre operatorii privaţi care au contracte de milioane de lei cu CASMB, arată o analiză ZF pe baza datelor existente pe site-ul instituţiei. În timp ce dintre spitalele de stat, cel mai mare contract este cel al Institutului Fundeni (88 mil. lei), la privat cel mai mare contract este al Sanador (15,1 mil. lei). În total, cele 67 de instituţii au avut un buget cumulat de 1,057 mld. lei.

Lista spitalelor în contract cu CASMB şi valoarea contractelor poate fi descărcată aici

Urmărește Business Magazin

/actualitate/valoarea-contractelor-avute-de-spitalele-din-bucuresti-de-stat-si-private-cu-casa-de-asigurari-de-sanatate-10463534
10463534
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.