Valhalla Resources a intrat în consorţiu cu Roman Copper pentru preluarea Cupru Min

Postat la 20 aprilie 2012 12 afişări

Compania canadiană Valhalla Resources a intrat în consorţiu cu Roman Copper în încercarea de a cumpăra Cupru Min Abrud, menţionând că sunt dificultăţi în negocierile cu Guvernul român.

"Valhalla şi consorţiul se confruntă cu dificultăţi în convenirea unui acord formal privind proiectul din România (...) Roman Copper a negociat cu Guvernul român pentru a încheia o înţelegere formală pentru preluarea tuturor acţiunilor Cupru Min Abrud. Până acum, părţile nu au reuşit să ajungă la un acord formal pentru oficializarea tranzacţiei", se arată într-un comunicat transmis vineri de Valhalla Resources.

Valhalla notează că a plătit, odată cu intrarea în consorţiu, 750.000 de dolari americani pentru a finanţa parţial garanţia depusă la licitaţia pentru Cupru Min.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Valhalla Resources,
Roman Copper,
Cupru Min
/actualitate/valhalla-resources-a-intrat-in-consortiu-cu-roman-copper-pentru-preluarea-cupru-min-9550229
9550229
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.