Vaduvele lui ben Laden, interogate de serviciile de informatii americane

Postat la 13 mai 2011 10 afişări

Cele trei vaduve ale lui Osama ben Laden care se aflau in resedinta din Abbottabad in timpul raidului in care a fost ucis acesta au fost interogate de ofiteri ai serviciilor de informatii americane, sub supravegherea serviciilor de informatii pakistaneze, relateaza CNN.

Femeile - interogate impreuna - s-au aratat "ostile" fata de americani, potrivit unui oficial din cadrul Guvernului pakistanez si a doi oficiali americani. Cea mai in varsta dintre ele a vorbit in numele grupului. Membrii serviciilor de informatii pakistaneze se aflau in camera impreuna cu agentii americani, au declarat oficialii. Americanii voiau sa interogheze cele trei femei separat, pentru a le putea verifica declaratiile. Toti cei trei oficiali contactati au declarat ca interogatoriul nu a adus prea multe informatii noi.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
international,
Obama,
operatiune,
ben laden,
vaduve
/actualitate/vaduvele-lui-ben-laden-interogate-de-serviciile-de-informatii-americane-8265307
8265307
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.