Vă mulţumim că ne citiţi!

Postat la 03 octombrie 2022 45 afişări

Vă mulţumim că ne citiţi!

Bursa îi ţinea pe jar pe investitori şi în 2005, la fel cum se întâmplă aproape 18 ani mai târziu. Lecţiile bursei sunt mereu valoroase şi vom încerca să le includem şi în ediţiile viitoare ale Business MAGAZIN.

Citiţi până atunci ediţia cu numărul 859 a revistei, cele mai noi pagini din cele în jur de 60.000 unde am consemnat istoria de business a României.

Vă mulţumim că ne citiţi şi, celor mai mulţi dintre voi, că avem ce scrie datorită vouă. Ne găsiţi în continuare pe print, unde apărem, cu stoicism, săptămâna de săptămână, dar şi în anuarele noastre, pe site-ul Business MAGAZIN (şi pe toate canalale adiacente acestuia), în cadrul evenimentelor – fizice şi online – la emisiuni şi întâlniri de business faţă în faţă.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
BM,
business magazin,
bursa

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.