Uzina Dacia de la Mioveni îşi întrerupe activitatea de producţie luni şi marţi

Postat la 25 iunie 2012 6 afişări

Uzina Dacia de la Mioveni îşi întrerupe activitatea efectivă de producţie luni şi marţi, cea mai mare parte a angajaţilor urmând să rămână acasă în aceste două zile, oprirea fiind determinată de dificultăţile de aprovizionare, în urma unei greve care avut loc la un furnizor de subansamble din Franţa.

Situaţia se repetă după ce în alte două zile, în 18 şi 19 iunie, producţia a mai fost oprită, cauzele fiind scăderea comenzilor şi acumularea de stocuri atât pe platforma Mioveni, cât şi în reţeaua comercială, care necesită adaptarea programului de producţie la nivelul cererii. Potrivit reprezentanţilor Sindicatului Automobile Dacia, aproximativ 8.000 dintre cei 14.000 de angajaţi ai Uzinei vor rămâne acasă în 25 şi 26 iunie, iar pe timpul cât vor sta acasă angajaţii de la Dacia vor fi plătiti cu 85 la sută din salariu.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
auto,
dacia,
uzina,
mioveni,
productie
/actualitate/uzina-dacia-de-la-mioveni-isi-intrerupe-activitatea-de-productie-luni-si-marti-9779400
9779400
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.