Urmărirea penală în cazul lui Dobriţoiu a fost extinsă: Fostul ministru al Apărării, urmărit şi pentru fals în dosarul privind cumpărarea locuinţei de serviciu

Postat la 20 august 2013 40 afişări

Fostul ministru al Apărării Corneliu Dobriţoiu a fost citat marţi de procurorii militari anticorupţie pentru a-i aduce la cunoştinţă că a fost extinsă urmărirea în dosarul în care este cercetat pentru modul în care obţinut locuinţa de serviciu, fiind acuzat şi de fals, au declarat surse judiciare.

Urmărirea penală în cazul lui Dobriţoiu a fost extinsă: Fostul ministru al Apărării, urmărit şi pentru fals în dosarul privind cumpărarea locuinţei de serviciu

 Potrivit surselor citate, fostul ministru al Apărării Corneliu Dobritoiu şi ceilalţi inculpaţi din dosarul privind atribuirea ilegală a unor locuinţe de serviciu de la MApN sunt aşteptaţi la sediul Direcţiei Naţionale Anticoprupţie începând cu ora 11.00, pentru a li se aduce la cunoştinţă faptul că în cazul lor s-a extins cercetarea penală pentru fals.

Sursele citate au precizat că în cazul lui Corneliu Dobriţoiu cercetarea penală a fost extinsă "cu una - două fapte de fals".

Dobriţoiu: Nu ştiu pentru ce sunt chemat la DNA; telefoanele sunt staţii de emisie-recepţie

Fostul ministru al Apărării Corneliu Dobriţoiu a declarat, marţi, la intrarea în DNA, că nu ştie pentru ce a fost chemat de procurorii anticorupţie, precizând că nu a vorbit cu ceilalţi inculpaţi din dosar, întrucât "telefoanele sunt staţii de emisie-recepţie".

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/urmarirea-penala-in-cazul-lui-dobritoiu-a-fost-extinsa-fostul-ministru-al-apararii-urmarit-si-pentru-fals-in-dosarul-privind-cumpararea-locuintei-de-serviciu-11261530
11261530
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.