Urmărire ca-n filme la Timişoara. Poliţiştii au tras zeci de focuri de armă pentru a prinde un şofer

Postat la 10 aprilie 2019 47 afişări

O urmărire ca-n filme a avut loc, în noaptea de marţi spre miercuri, pe străzile Timişoarei, mai multe echipaje de Poliţie fiind mobilizate pentru a prinde un şofer care a refuzat să oprească la semnele unui poliţist, fiind trase zeci de focuri de armă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Urmărire ca-n filme la Timişoara. Poliţiştii au tras zeci de focuri de armă pentru a prinde un şofer

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie Timiş, totul a început pe Calea Dorobanţilor, din Timişoara, în noaptea de marţi spre miercuri, în jurul orei 03.00, unde un şofer, aflat la volanul unei maşini cu numere provizorii, a refuzat să oprească la semnele unui poliţist.

Din contră, în momentul în care i-a văzut pe oamenii legii, bărbatul a accelerat.

 

Imediat, echipajul de pe Calea Dorobanţilor a plecat pe urmele lui şi a solicitat întăriri, fiind mobilizate încă şapte maşini de Poliţie. A urmat o cursă pe mai multe artere din Timişoara, care a durat aproximativ o oră, poliţiştii fiind nevoiţi să tragă, în total, 30 de focuri de armă, majoritatea în plan vertical, dar o parte au lovit şi maşina.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
timisoara,
sofer,
focuri de arma,
filme,
prindere

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.