Primul centru pentru prevenirea şi combaterea violenţei în familie, deschis la Cluj-Napoca

Postat la 09 aprilie 2019 58 afişări

Primul Centru pentru prevenirea şi combaterea violenţei în familie din judeţul Cluj, care oferă consiliere psihologică şi juridică victimelor, adulţi sau copii, a fost inaugurat, marţi, de Primăria Cluj-Napoca, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Primul centru pentru prevenirea şi combaterea violenţei în familie, deschis la Cluj-Napoca

Viceprimarul municipiului Cluj-Napoca, Olah Emese, a declarat, marţi, că, odată cu deschiderea noului centru, se estimează o creştere a raportării cazurilor de violenţă domestică.

„Primăria Cluj-Napoca a inaugurat primul Centru pentru prevenirea şi combaterea violenţei în familie din judeţul Cluj, după ce s-a constatat că acest fenomen a luat amploare. Centrul oferă consiliere juridică şi psihologică victimelor violenţei domestice, adulţi sau copii, din partea unui psiholog, asistent social şi consilier juridic. Aşteptăm inclusiv prieteni sau aparţinători ai victimelor pentru a le oferi consultanţă privind demersurile care trebuie făcute în cazul în care victima refuză să solicite ajutor. Odată cu deschiderea noului centru, estimăm o creştere a raportării cazurilor de violenţă domestică”, a spus Olah.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
cluj napoca,
combatere,
familie,
prevenire,
violenta

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.