Urgent Curier va fuziona cu Cargus International

Postat la 09 iunie 2014 141 afişări

Fondul de investiţii Abris Capital Partners a cumpărat integral Urgent Curier, firmă cu afaceri de 115,95 milioane de lei în 2013, care va fuziona cu Cargus, companie controlată de acelaşi fond de investiţii din 2012.

Urgent Curier va fuziona cu Cargus International

 Firma Urgent Curier este deţinută de soţii Sebastian Bălăşescu şi Corina Bălăşescu.

"Abris Capital Partners anunţă achiziţia companiei Urgent Curier, una dintre primele trei companii de curierat intern din România. Tranzacţia vine la 20 de luni după ce Abris Capital Partners a investit în piaţa de curierat din România, prin cumpărarea Cargus, în octombrie 2012. Achiziţia va fi urmată de fuziunea celor două entităţi, ca parteneri egali (...)", se arată într-un comunicat de presă al Urgent Curier remis MEDIAFAX.

Comunicatul nu precizează valoarea tranzacţiei.

În 2013, afacerile Urgent Curier au crescut cu 28%, la 115,95 milioane de lei, în timp ce profitul net a scăzut cu 2,7%, la 10,2 milioane de lei.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/urgent-curier-va-fuziona-cu-cargus-international-12725374
12725374
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.