UPC lanseaza internetul cu viteze de pana la 120 Mbps

Autor: Anca Arsene-Barbulescu Postat la 31 martie 2011 9 afişări

Operatorul telecom UPC a lasat serviciul Internet Fiber Power cu viteze de pana la 120 Mbps in 12 orase din tara, prin intermediul platformei Eurodocsis 3.0. Compania isi redefineste portofoliul de abonamente de internet si lanseaza doua nou pachete triple play.

Clientii UPC din 12 orase vor avea, incepând de mâine, acces la abonamentele Fiber Power 60 Mbps, deja disponibil in Cluj, Timisoara, Deva, Curtea de Arges, Focsani si Ploiesti si Fiber Power 120 Mbps, atat in orasele deja mentionate, cat si in Bucuresti, Constanta, Braila, Galati, Roman si Buzau.

"Lansam in premiera cele mai mari viteze de download disponibile la acest moment pe segmentul rezidential - pâna la 120 Mbps. Dupa investitiile in retea din ultimii doi ani si lansarea, in iulie 2010, a serviciului de Internet Business Fiber Power pentru clientii companii, a sosit momentul lansarii pentru segmentul rezidential", a spus Iulia Florea, directoryl de operatiuni UPC România.

Pachetul de internet Fiber Power 120 costa 50 de lei pe luna. Abonamentele Fiber Power pot fi achizitionate impreuna cu un abonament de televiziune UPC.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
UPC,
viteze,
Fiber Power,
internet
/actualitate/upc-lanseaza-internetul-cu-viteze-de-pana-la-120-mbps-8116204
8116204
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.