Unul dintre cele mai mari oraşe din ţară adoptă reguli tot mai stricte: Masca este obligatorie peste tot, iar pe stradă nu au voie să mai circule grupuri mai mari de 6 persoane

Autor: Laura Buciu Postat la 22 octombrie 2020 212 afişări

Masca de protecţie este obligatorie de joi în tot judeţul Braşov, potrivit deciziei Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă. Orice eveniment privat sau public este interzis şi nu se poate circula pietonal în grupuri mai mari de şase persoane dacă nu fac parte din aceeaşi familie.

Unul dintre cele mai mari oraşe din ţară adoptă reguli tot mai stricte: Masca este obligatorie peste tot, iar pe stradă nu au voie să mai circule grupuri mai mari de 6 persoane

Potrivit deciziei CJSU Braşov, în judeţ masca devine obligatorie în toate spaţiile deschise şi închise, cu excepţia copiilor sub 5 ani.

Muzeele, bibliotecile, cinematografele şi alte instituţii de cultură / spectacole sunt închise doar în localităţile unde incidenţa a depăşit 3 la mia de locuitori.

Nunţile, botezurile ori mesele festive sunt interzise şi ele în toate spaţiile din judeţul Braşov în saloane, cămine culturale, restaurante, baruri, cafenele, săli sau corturi de evenimente şi fără a se limita lista locaţiilor.

Se interzic, de asemenea, activităţile recreative şi sportive în aer liber, în judeţul Braşov, cu excepţia celor care se desfăşoară cu participarea a cel mult 10 persoane care nu locuiesc împreună.

De asemenea, se interzice participarea la pelerinajele şi / sau procesiunile religioase din judeţul Braşov a persoanelor care nu au domiciliul sau reşedinţa în localităţile unde se desfăşoară aceste activităţi.

Braşovenii nu mai pot circula, potrivit deciziei CJSU , în grupuri mai mari de 6 persoane dacă nu fac parte din aceeaşi familie.

Se închid, totodată, cafenelele şi restaurantele în localităţile unde incidenţa este de peste 3 la mia de locuitori, dar este permisă funcţionarea acestora dacă sunt în interiorul hotelurilor sau pensiunilor doar pentru cei cazaţi în aceste unităţi.

Activitatea sălilor de jocuri de noroc este interzisă în următoarele 14 zile în toate localităţile unde incidenţa este de peste 3 la mia de locuitori.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
grup,
covid,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.